به گزارش همشهری آنلاین زهرا پناهیروا، مدیرکل امور شاهد و ایثارگران و دبیر شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت وزارت آموزش و پرورش در یادداشتی نوشت:دانشآموزان، نخبههای کشور هستند و فردای کشور برای این نسل است. از اینرو همواره دشمن بهدنبال آسیبزدن به جامعه نخبگانی ما در مدارس و دانشگاههاست. خودسازی و تقویت مسائل معنوی در زندگی از مهمترین رموز موفقیت در زندگی است و نسل جوان میتوانند در این زمینه از سیره شهدا بهره بگیرند. اگر میخواهیم رهرو شهدا باشیم باید سبک زندگی شهدا را آموخته باشیم؛ چراکه به قول شهیدسلیمانی شرط شهیدشدن شهیدبودن است.
وجود ۳۶ هزار شهید دانشآموز در کشور سند افتخار جامعه دانشآموزی و مدارس ماست و به آن میبالیم. شهدا، عزیز خدا بودند و گلچین شدند، شهدا بهترین الگو و سرمشق زندگی هستند.
باتوجه به شرایط جامعه رسالتی که آموزش و پرورش دارد؛ هویت پیداکردن این آموزهها در نسل جوان است. بدون تردید برای رواج فرهنگ ایثار و شهادت باید اهتمام ویژهای به آن داشته باشیم. در عرصههای گوناگون توانستیم اتفاقات خوبی برای نسل جوان رقم بزنیم و باید بتوانیم با فرهنگ ایثار و شهادت حسینی که در ۸ سال دفاعمقدس نقشآفرینی شد، این فرهنگ را رواج دهیم. وظیفه ما در همه عرصهها تعلیم و تربیت، ترویج ایثار و شهادت و فرهنگ عاشورایی است که باعث پیروزیها شد. معتقدیم که این فداکاری و ایثارگری شهدا بر تاریخ زمانه میدرخشد و ترویج آموزهها و اتفاقهای دوران دفاعمقدس و آموزههایی که نسل امروز ما از شهدا دریافت کردند باید توسعه یابد. اتفاقاتی که در عرصه دفاعمقدس و چهره دوم انقلاب افتاد، آموزههایی که بود نوجوانان و جوانان ما آموختند و شاهد آن هستیم.
یکی از اولویتهایی که در همکاران فرهنگی و دانشآموزان داریم این است که پویایی ایجاد کنیم که راه شهدا را در زندگی خودشان به تبلور بکشند و به جامعه اشاعه بدهند. وظیفه ما در وزارت آموزش و پرورش این است که در قسمتهای مختلف این فرهنگ را رواج دهیم که در کتابهای درسی گامهای بسیار خوبی برداشته شده است.
در پایان سخنی با دانشآموزان عزیز دارم. شهدا زنده و محبوب خداوند هستند و اگر در زندگی شخصی خود دچار خلل شدیم و به شهدا توسل کردیم یقین بدانیم آن مشکل حل خواهد شد و گره از کارها باز میشود. به دانشآموزان عزیز توصیه میکنم حتما سعی کنند کتابهای سرگذشت و زندگی شهدا را با دقت بخوانند و از اعمال آنها در زندگی خود الگو بگیرند.
نظر شما